1%

1%
Idén is mód van arra, hogy a magánszemélyek éves személyi jövedelemadójuk 1 % - át az MTK utánpótlás korú sportolóikra fordíthassák.
A támogatásból sportfelszerelést és a sportolók képzését biztosítjuk. Ezért arra kérjük Önt, hogy adójuk 1%-val támogassa ilyen módon az MTK Sportalapítványát.
Adószám:
19010155 - 1 - 42

FRISS HÍREK

KÉPEK

további képek >>

Szorgalmasan gyakorolnak a pomponlányok is

2009. szeptember 28. 15:56:59  nyomtatási kép  cikk küldése
A jeges sport képviselői nyáron sem pihentek. Míg az utcán 30-35 C-fokot mértek, az MTK ifjú jégtáncosai hűs csarnokokban készültek az új szezon versenyeire. Kikapcsolódásként a múlt hét végén futóversenyen tették próbára állóképességüket.
A legnagyobb kánikulában jégcsarnokban gyakoroltak a VII. kerületi egyesület ifjú jégtáncosai. Akár irigyelhetnénk is őket, ám a fiatalok nem csak szórakoztak, hiszen igen kemény munka áll mögöttük.
* Három edzőtáborban is voltunk a nyáron - mondta Világos Beáta szakosztályvezetőedző. - Az első két alkalommal Pesterzsébeten leginkább a technikán és a kötelező gyakorlatokon próbáltunk javítani, míg a zuglói táborban már a koreográfia volt előtérben.
Persze, az ifjú sportolókat nem csak a jégtánc tarja össze, hiszen amolyan "csapatépítő" program keretén belül több más rendezvényen is részt vesznek. Legutóbb egy futóversenyen indultak. Amolyan "kikapcsolódásként" mindenhova elmennek, ahol egy kicsit sportolhatnak.
Az MTK-nál jelenleg 5 páros és 8 szólóversenyző készül, de mint azt a szakosztályvezető elmondta, vannak új jelentkezők is.
* Szeretnénk a következő szezonban is jól szerepelni. A hazai versenyek, a Szeged és a Miskolc Kupa mellett részt vennék egy nemzetközi megmérettetésen is, és természetesen az országos bajnokságot is szem előtt tartjuk.
A szakosztálynál a jégtáncosok mellett a show-műsorok szereplői is készülnek a szezonra, itt edzenek azok a pomponlányok, akik a Ferencváros jégkorongmérkőzései közben szórakoztatják a közönséget.
Az MTK-nak van egy nagy gondja, ami az összes magyarországi jeges egyesületet érinti. Kevés az a jégfelület, amit Budapesten versenyszerű sportolásra lehet használni. A megoldás az lenne, ha végre épülne egy jégpálya a VII. kerületben. Ez a jégpálya egyelőre csak a tervezőasztalon létezik.
- Két évvel ezelőtt a város szélén felépült egy jégcsarnok, most mi is ott edzünk - mondta ezzel kapcsolatban Világos Beáta. - Ám mivel itt készül a város legtöbb, jeges sporttal foglalkozó egyesülete, nem kapunk túl sok időt. Ráadásul a jégfelület bérlése sem olcsó mulatság. Így a versenyzőinkkel nem is tudunk külön foglalkozni, csak a 20-25 fős közös edzésen.
És bár az MTK teljes mellszélességgel a jégtáncosok mellett áll, pénzzel nem nagyon tudja segíteni a szakosztályt.
- Érthető, ha saját olimpikonjait támogatja az egyesület, ám pénz nélkül is sok segítséget kapunk, például jogi téren vagy az ügyintézésekben.- mondta erre a sportvezető.


A hozzászóláshoz regisztráció szükséges !

REGISZTRÁCIÓ

név:
jelszó:
Ilyen lesz 2016-tól a Hidegkuti Stadion:


A jövő Lantos Mihály Sportközpontja:

MTK Indulók:
MTK Indulók
Olimpiai Almanach

Asztalitenisz világbajnokok

MTK 120 ÉV

MTK Női Labdarúgó Csapat

KVÍZ

Nyeremény(ek):
1. díj: Tízezer forintos vacsorameghívás
2. díj: MTK-s relikviák: sál, bögre
3. díj: MTK-s olimpikonok által aláírt póló
ALAPSZABALY

Fegyelmi
2015.február 28. szombat
HKSzCsPSzV
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28

Ön mióta szimpatizál az MTK-val?
Amióta az eszemet tudom
Tinédzser korom óta
Felnőtt koromban lettem MTK drukker
A közelmúltban kedveltem meg a kék-fehér színeketSzavazat: 45157
A szavazás állása >>
Oldalunk együttműködő partnerei:

Krstály Cukrászda

Online Díszállat Kereskedés

Az oldalt a Panzi-Pet Kft.  üzemelteti.
Bármely híranyag, illetve archív fotó felhasználása csak a forrás feltüntetésével, saját képek felhasználása pedig, csak az mtkinfo.hu írásos beleegyezésével engedélyezett.