1%

1%
Idén is mód van arra, hogy a magánszemélyek éves személyi jövedelemadójuk 1 % - át az MTK utánpótlás korú sportolóikra fordíthassák.
A támogatásból sportfelszerelést és a sportolók képzését biztosítjuk. Ezért arra kérjük Önt, hogy adójuk 1%-val támogassa ilyen módon az MTK Sportalapítványát.
Adószám:
19010155 - 1 - 42

FRISS HÍREK

KÉPEK

A három grácia: Mincza Ildikó, Mohamed Aida és Kovács Katalin
további képek >>

Babos számára véget ért a koppenhágai torna

2012. április 13. 17:19:23  nyomtatási kép  cikk küldése
Óriási csatát követően az észt Kaia Kanepi jutott a koppenhágai WTA-torna negyeddöntőjébe, miután hárm szettben legyőzte Babos Tímeát. A mérkőzés hihetetlen izgalmakat hozott, hiszen túl azon, hogy két és fél órán át tartott, döntő szett tiebreakben dőlt el.

A mérkőzés első szettjében mindkét játékos magas szinten teniszezett, adogatásaikat a kezdetben magabiztosan hozták, ám Babos viszonylag mégis hamar elnyerte a világranglistán 34. helyen álló észt ellenfele adogatójátékát, ám az előnyt nem sikerült túl sokáig megtartania. Kanepi visszbérkelt, és 2:4-ről 5:4-re fordított, majd egy újabb brékkel 7:5-re megnyete a 48 perces első szettet.

A világranglistán jelenleg a 67. helyen jegyzett magyar kiválóság - aki először találkozott a balti játékossal - a második szettben 3:3 után ismét brékelte Kanepit, aki azonban rögtön kiegyenlített. Timi nem hagyta annyiban a dolgot és egy újabb brékkel hozta az 52 perces második felvonást.

Az utolsó játszma észt brékkel indult, ám Babos 2:2-re visszakapaszkodott, majd Kanepinek saját szervánál labdája volt az 5:2-höz, de hatodik kettős hibája után 4:3-at mutatott az eredményjelző. A két játékos fej fej mellett haladva jutott el a rövidítésig, ahol Babos - aki a nyitófordulóban két meccslabdát hárítva nyert a japán Date-Krumm Kimiko ellen - csak két pontot nyert, így több mint két és fél óra elteltével Kanepi örülhetett.
"Úgy érzem, hogy ma is győzhettem volna, igaz hétfőn is ilyen szoros mérkőzésem volt - fogalmazott a 18 éves tehetség.
- Nagyon sajnálom az első szettet, jó esélyem volt annak a megnyerésére. Kanepi hihetetlenül magas szinten teniszezett, de még így is vissza tudtam jönni a mérkőzésbe. Sajnos a végén a rövidítést már nem tudtamirányítani, nem volt esélyem annak a megnyerésére."

Barátosi Levente, Babos edzője érthetően elégedetten nyilatkozott a mérkőzés után, persze nagyon sajnálta, hogy Timi búcsúzni kényszerült a viadaltól.
"A sorsolás után nem tudtuk, hogy jó vagy sem" - mondta a tréner. - Most már elmondhatom, nagyon jó, hogy Kanepivel is játszott Timi. Ilyen mérkőzések kellenek a további fejlődéshez."

Babos Tímea két, rendkívül izgalmas mérkőzést játszott a dán fővárosban, legközelebb bő másfél hét múlva a marokkói Fesben indul WTA-versenyen.

e-Books Open, nyolcaddöntő:
Kanepi (észt, 5.)-Babos Tímea 7:5, 4:6, 7:6 (7-2)A hozzászóláshoz regisztráció szükséges !

REGISZTRÁCIÓ

név:
jelszó:
Ilyen lesz 2016-tól a Hidegkuti Stadion:


A jövő Lantos Mihály Sportközpontja:

MTK Indulók:
MTK Indulók
Olimpiai Almanach

Asztalitenisz világbajnokok

MTK 120 ÉV

MTK Női Labdarúgó Csapat

KVÍZ

Minek a rövidítése az MTK?

 Magyar Testépítők Köre
 Magyar Testgyakorlók Köre
 Magyar Torna Klub
 Magyar Testedzők Klubja

ALAPSZABALY

Fegyelmi
2015.március 6. péntek
HKSzCsPSzV
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
A szavazás állása
Ön mióta szimpatizál az MTK-val?
Amióta az eszemet tudom : 22276
Tinédzser korom óta : 19056
A közelmúltban kedveltem meg a kék-fehér színeket : 2118
Felnőtt koromban lettem MTK drukker : 1707
Oldalunk együttműködő partnerei:

Krstály Cukrászda

Online Díszállat Kereskedés

Az oldalt a Panzi-Pet Kft.  üzemelteti.
Bármely híranyag, illetve archív fotó felhasználása csak a forrás feltüntetésével, saját képek felhasználása pedig, csak az mtkinfo.hu írásos beleegyezésével engedélyezett.