1%

1%
Idén is mód van arra, hogy a magánszemélyek éves személyi jövedelemadójuk 1 % - át az MTK utánpótlás korú sportolóikra fordíthassák.
A támogatásból sportfelszerelést és a sportolók képzését biztosítjuk. Ezért arra kérjük Önt, hogy adójuk 1%-val támogassa ilyen módon az MTK Sportalapítványát.
Adószám:
19010155 - 1 - 42

FRISS HÍREK

KÉPEK

Somodi Jánosné, dr.Nagy László és Illés Ernő
további képek >>

Ezúttal Marokkóban bizonyíthat tehetséges teniszezőnk

2012. április 17. 16:46:10  nyomtatási kép  cikk küldése
A koppenhágai viadal után Babos Tímea egy rövid itthon tartózkodást követően nemsokára ismét útra kel és meg sem áll Marokkóig. A jelenlegi legmagasabban jegyzett magyar teniszező jövő hét hétfőtől a 220 ezer dollár összdíjazású GP de SAR La Princess Lalla Meryem tornán vesz részt, Fezben.

Újabb WTA-torna vár tehát a világranglistán a jelenleg a 66. helyen jegyzett magyar kiválóságra, amely ráadásul a múltban igen csak bővelkedett magyar sikerekben. A Grand Prix de SAR La Princesse Lalla Meryem viadal, egy minden év áprilisában megrendezett tenisztorna a WTA naptárban, a marokkói Fezben. A torna International kategóriájú, összdíjazása 220 000 dollár. Az egyéni főtáblán harminckét játékos szerepel. A mérkőzéseket salakos pályákon játsszák, ez a borítás pedig Babos Tímeának is igen csak fekszik, erről a monterrey-i ellenfelek is tudnának mesélni, ahol ugye élete első WTA-trófeáját nyerte az MTK kiválósága.

A marokkói verseny első kiírását 2001-ben tartották Casablancában. 2005-től Rabatba költözött a diadal, s 2007-ben került a mostani helyszínre, Fezbe. A torna első győztese egy magyar teniszező volt, Gubacsi Zsófia személyében, ám párosban Mandula Petra is feliratkozott a bajnokok közé, miután 2002-ben Patricia Wartuschal az oldalán legyőzte a Dulko, Conchita Martizen kettőst.

A torna sorsolását egyelőre még nem tartották meg, így nem tudni, hogy az MTK teniszezőjére ki vár az első körben, ám az biztos, hogy az indulók köztöt ezúttal is lesznek top 50-es játékosok, így Timinek nem lesz könnyű dolga. A viadal címvédője az olasz Alberta Brianti, aki tavaly az egy évvel ezelőtt is döntőt játszó Simona Halepet verte 6-4, 6-3 arányban.

(molcsapat.hu)A hozzászóláshoz regisztráció szükséges !

REGISZTRÁCIÓ

név:
jelszó:
MTK Indulók:
MTK Indulók
Olimpiai Almanach

Asztalitenisz világbajnokok

MTK 120 ÉV

MTK Női Labdarúgó Csapat

KVÍZ

Melyik sportágban bonyolítanak le Ergométeres bajnokságot?

 Vívás
 Gyorskorcsolya
 Műkorcsolya
 Atlétika
 Kajak-Kenu
 Jégkorong

Alapszabály

Fegyelmi
2014.április 25. péntek
HKSzCsPSzV
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30

Ön mióta szimpatizál az MTK-val?
Amióta az eszemet tudom
Tinédzser korom óta
Felnőtt koromban lettem MTK drukker
A közelmúltban kedveltem meg a kék-fehér színeketSzavazat: 45035
A szavazás állása >>
Oldalunk együttműködő partnerei:

Krstály Cukrászda

Online Díszállat Kereskedés

Az oldalt a Panzi-Pet Kft.  üzemelteti.
Bármely híranyag, illetve archív fotó felhasználása csak a forrás feltüntetésével, saját képek felhasználása pedig, csak az mtkinfo.hu írásos beleegyezésével engedélyezett.