1%

1%
Idén is mód van arra, hogy a magánszemélyek éves személyi jövedelemadójuk 1 % - át az MTK utánpótlás korú sportolóikra fordíthassák.
A támogatásból sportfelszerelést és a sportolók képzését biztosítjuk. Ezért arra kérjük Önt, hogy adójuk 1%-val támogassa ilyen módon az MTK Sportalapítványát.
Adószám:
19010155 - 1 - 42

FRISS HÍREK

KÉPEK

további képek >>

Babos Timi reméli, hogy Budapesten is sikeres lesz

2012. április 21. 12:01:39  nyomtatási kép  cikk küldése
Koppenhágában jó időre elköszönt a kemény pályás versenyektől Babos Tímea, aki a budapesti WTA-verseny előtt Fezben lép pályára. Indul a salakos szezon, amely nehéznek ígérkezik: a világranglista 66. helyén álló ifjú magyar játékosra nagy küzdelem vár, hiszen harcban áll az olimpiai szereplési jog megszerzéséért. Ráadásul - amint azt a magyarországi torna sajtótájékoztatóján is elmondta - nem a "vörös por" a kedvenc felülete. De Timi reméli, salakon is jó eredményeket ér el, az előtte álló napok pedig különösen érdekesek lesznek számára.
"Még sohasem versenyeztem Afrikában, ez biztosan befolyásolja majd a szereplésemet. Csak még nem tudni, pozitívan vagy negatívan... De ez érdekessé teszi a helyzetet - mondta a magyar teniszsport nagy reménysége.

Babos Tímea a koppenhágai e-Boks Openen két mérkőzést játszott, mindkét alkalommal drámai végjátékot hozott a találkozója. Először 1:6, 7:6, 7:5-re múlta felül a veterán Date-Krumm Kimikót, a harmadik szettet 2:5-ről fordította meg. Utána az észt Kaia Kanepivel csatázott, a rutinosabb elenfél nyert, a döntő felvonást rövidítés után.  Dániában még kemény pályán és csarnokban szerepelt Timi, most azonban már jön a szabadtéri salakos szezon.
"Befolyásolja a felkészülésemet, hogy nem a salak a kedvencem, de napok óta keményen készülünk. Kezdem újra megszokni a pályát, sokat edzek, hogy javuljon a játékom.  Az, hogy nem a kedvenc felületemen szerepelek majd, nem feltétlenül jelenti, hogy nem érhetnék el jó eredményt" - jegyezte meg Babos Tímea.

Az ifjú magyar játékos több ismerősével is beszélt arról, hogy mi várhat rá. A játékostársak többsége nem dicsérte különösebben a fezi versenyt, de Timi optimista.
"Remélem, hogy nekem tetszeni fog! - jelentette ki, majd így folytatta: -Nagyon sűrű a mezőny, noha ezen a tornán nem lesz top20-as teniszező. Koppenhágában volt top20-as a játékosok között, most a ranglistámmal azonban hátrébb helyezkedek el. A fezi verseny azonban híres arról, hogy még sohasem győzött az, akinek "győznie kellett" volna. Rengeteg meglepő eredmény született, remélem most is így lesz majd…"

A fezi GP de SAR La Princesse Lalla Meryem 2011 óta része a WTA Tour műsorának, tizenegy évvel ezelőtt pedig magyar diadalnak tapsolhatott a közönség. Gubacsi Zsófia a döntőben 1:6, 6:3, 7:6-ra múlta felül az olasz Maria Elena Camerint. Azóta minden évben új bajnokot avattak. Legutóbb az olasz Alberta Brianti diadalmaskodott, idén szintén tagja a mezőnynek.

A fezi főtábla leghíresebb tagja az a Szvetlana Kuznyecova, aki 2007-ben még 2. volt a világranglistán. Abban az évben megnyerte a Roland Garrost, 2004-ben a US Openen maradt veretlen. Egyesben összesen 13 tornagyőzelmet ünnepelhetett, párosban pedig 15-öt, 2005-ben és 2012-ben az Australian Openen volt bajnok az ausztrál Alicia Molik, illetve az orosz Vera Zvonarjova oldalán.

 A hozzászóláshoz regisztráció szükséges !

REGISZTRÁCIÓ

név:
jelszó:
Ilyen lesz 2016-tól a Hidegkuti Stadion:


A jövő Lantos Mihály Sportközpontja:

MTK Indulók:
MTK Indulók
Olimpiai Almanach

Asztalitenisz világbajnokok

MTK 120 ÉV

MTK Női Labdarúgó Csapat

KVÍZ

Minek a rövidítése az MTK?

 Magyar Testépítők Köre
 Magyar Testgyakorlók Köre
 Magyar Torna Klub
 Magyar Testedzők Klubja

ALAPSZABALY

Fegyelmi
2015.március 4. szerda
HKSzCsPSzV
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31

Ön mióta szimpatizál az MTK-val?
Amióta az eszemet tudom
Tinédzser korom óta
Felnőtt koromban lettem MTK drukker
A közelmúltban kedveltem meg a kék-fehér színeketSzavazat: 45157
A szavazás állása >>
Oldalunk együttműködő partnerei:

Krstály Cukrászda

Online Díszállat Kereskedés

Az oldalt a Panzi-Pet Kft.  üzemelteti.
Bármely híranyag, illetve archív fotó felhasználása csak a forrás feltüntetésével, saját képek felhasználása pedig, csak az mtkinfo.hu írásos beleegyezésével engedélyezett.