1%

1%
Idén is mód van arra, hogy a magánszemélyek éves személyi jövedelemadójuk 1 % - át az MTK utánpótlás korú sportolóikra fordíthassák.
A támogatásból sportfelszerelést és a sportolók képzését biztosítjuk. Ezért arra kérjük Önt, hogy adójuk 1%-val támogassa ilyen módon az MTK Sportalapítványát.
Adószám:
19010155 - 1 - 42

FRISS HÍREK

KÉPEK

további képek >>

Becsületesen helyt álltak labdarúgóink az MK döntőben, közel volt a győzelem (Videóval)

2012. május 01. 21:46:51  nyomtatási kép  cikk küldése
A Debrecen története során ötödször nyerte meg a labdarúgó Magyar Kupát, miután a kedd esti döntőben hosszabbítás után, tizenegyesekkel 8-7-re verte másodosztályú labdarúgóinkat.

A Puskás Ferenc Stadionban rendezett finálé rendes játékideje 3-3-as döntetlennel zárult, az OTP Bank Ligában listavezető hajdúságiak előbb egyenlítettek, majd vezettek, ám a fővárosi gárda ismét a maga javára fordította az állást, mielőtt a DVSC az utolsó percben újra egalizált.
A kétszer 15 perces hosszabbítás során nem esett gól.
A DVSC-TEVA ezt megelőzően 1999-ben, 2001-ben, 2008-ban és 2010-ben nyerte meg a Magyar Kupát.

Az első 25 percben nagyrészt a mezőnyben folyt a kevés izgalmat hozó játék, a mérkőzésnek ebben a részében a Debrecen volt veszélyesebb, legalábbis többször jutott el a kapunkig. Az igazán nagy helyzetekre közel fél órát kellett várni, a hajdúságiak a 30. perc környékén kétszer is hatalmas ziccerbe kerülhettek volna, Korhut baloldali beadásairól azonban rendre lekéstek a társak. Az MTK egy tempós és kreatív támadás végén, közvetlenül a szünet előtt némi meglepetésre megszerezte a vezetést.

A második félidőre Kondás Elemér két helyen is változtatott csapatán, s úgy tűnt, húzásai bejöttek: a DVSC öt perc alatt megfordította az állást, ám Nikolov kiállítása után fölénybe kerültünk, s az emberelőnyt kihasználva egalizáltunk. Ezt követően is többet támadtak a mieink, de a szurkolóknak egészen a hajráig kellett várniuk az újabb találatra, amely ismét a mieink  sikerét jelentette. A DVSC gyakorlatilag a lefújás előtti utolsó támadásából - kihasználva védőink figyelmetlenségét - újra egyenlített, így következett a hosszabbítás.

A ráadás 30 perce alatt igazán említésre méltó esemény már nem történt, így büntetők döntöttek a Magyar Kupa sorsáról. A 11-esek során az első öt lövő közül mindkét együttesnél egy-egy játékos hibázott, s egészen a kilencedik sorozatig kellett várni a döntésre, ekkor Kálnoki Kis büntetőjét Verpecz kivédte, s ezzel győzött a Debrecen.

Magyar Kupa Döntő:
MTK Budapest-DVSC-TEVA 3-3 - (11-esekkel: 7-8)
Gólszerzők: Könyves 45., Ladányi 62.,Zsidai 87., ill., Bouadla 51., Szakály 55., 89.

(fotó:mti)
Nézzék meg a mérkőzés rendes játékidejében esett gólokat:


Nézzék meg a büntetőpárbajt:


A hozzászóláshoz regisztráció szükséges !

REGISZTRÁCIÓ

név:
jelszó:
Ilyen lesz 2016-tól a Hidegkuti Stadion:


A jövő Lantos Mihály Sportközpontja:

MTK Indulók:
MTK Indulók
Olimpiai Almanach

Asztalitenisz világbajnokok

MTK 120 ÉV

MTK Női Labdarúgó Csapat

KVÍZ

Nyeremény(ek):
1. díj: Tízezer forintos vacsorameghívás
2. díj: MTK-s relikviák: sál, bögre
3. díj: MTK-s olimpikonok által aláírt póló
ALAPSZABALY

Fegyelmi
2015.március 1. vasárnap
HKSzCsPSzV
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31

Ön mióta szimpatizál az MTK-val?
Amióta az eszemet tudom
Tinédzser korom óta
Felnőtt koromban lettem MTK drukker
A közelmúltban kedveltem meg a kék-fehér színeketSzavazat: 45157
A szavazás állása >>
Oldalunk együttműködő partnerei:

Krstály Cukrászda

Online Díszállat Kereskedés

Az oldalt a Panzi-Pet Kft.  üzemelteti.
Bármely híranyag, illetve archív fotó felhasználása csak a forrás feltüntetésével, saját képek felhasználása pedig, csak az mtkinfo.hu írásos beleegyezésével engedélyezett.