1%

1%
Idén is mód van arra, hogy a magánszemélyek éves személyi jövedelemadójuk 1 % - át az MTK utánpótlás korú sportolóikra fordíthassák.
A támogatásból sportfelszerelést és a sportolók képzését biztosítjuk. Ezért arra kérjük Önt, hogy adójuk 1%-val támogassa ilyen módon az MTK Sportalapítványát.
Adószám:
19010155 - 1 - 42

FRISS HÍREK

KÉPEK

további képek >>

Korábbi top40-es játékos búcsúztatta teniszezőnket Prágában

2012. május 18. 01:20:59  nyomtatási kép  cikk küldése

Babos Tímea nem jutott a negyeddöntőbe a 100 ezer dollár összdíjazású Sparta Prague Openen, miután nagy csatában, 1 óra 29 perc alatt vereséget szenvedett Anasztaszija Szevasztovától. Így a magyar játékos befejezte prágai szereplését, hiszen párosban ezúttal nem lépett pályára.

A lett teniszező jelenleg ugyan csak 255. a világranglistán, de tavaly negyedik fordulóig jutott az Australian Openen, 2011. január 31-én a 36. volt a WTA listáján! Két évvel ezelőtt megnyerte egyesben az estorili versenyt, az idei szezon elején azonban sorozatos sérülései miatt bejelentette visszavonulását. Nemrég visszatért, Estorilban és Cagnes-sur-Merben azonban nem nyert mérkőzést.

Ezúttal sajnos sokkal jobb formában teniszezett Szevasztova, szinte végig lépéselőnyben volt a prágai nyolcaddöntőben. A nyitó felvonásban villámrajtot vett a lett versenyző, gyorsan elhúzott 3:0-ra. Babos Timi azonban ekkor erősített, 0:3-nál 30-ra nyerte vissza az elbukott adogatójátékát.

Szevasztova azonban újra brékelt, de szerencsére 5:4-nél nem tudta kiszerválni az első játszmát. De Babos nem tudott élni a lélektani előnnyel, 5:6-nál hatalmas csatában, de harmadszor is elbukta adogatását, ezzel a szettet is.

A folytatásban a rutinosabb lett játékos 1:0-nál már 40-0-ra vezetett, de nem tudta kihasználni a három bréklabdát. Sőt, hamarosan már Timi volt lépéselőnyben, de sajnos 2:1-nél újra elbukta szerváját, majd 2:3-nál is…Ez még nem pecsételte meg a sorsát, mert újra visszabrékelt. De hamarosan ismét - hatodszorra - elveszítette szerváját, ezután pedig Szevasztova viszonylag simán kiszerválta a meccset.
"Kezemben volt a meccs, nem mondhatom azt, hogy jobb lett volna az ellenfél. Ez újra rajtam ment el…Sajnos ismét kiderült, hogy túlságosan laposan játszom, nem pörgetek eléggé. Kemény pályán ezzel értem el a sikereket, de még mindig nem teniszezek eléggé salakosan, pedig több hete ezen a felületen teniszezem. Ezen próbálunk majd javítani, hogy sikeresebb legyek a következő hetekben" - nyilatkozta Babos Tímea.

SPARTA PRAGUE OPEN (100 EZER DOLLÁR, ITF, salak), EGYES, NYOLCADDÖNTŐ
Anasztaszija Szevasztova (lett)-Babos Tímea (4. kiemelt) 7:5, 6:3A hozzászóláshoz regisztráció szükséges !

REGISZTRÁCIÓ

név:
jelszó:
Ilyen lesz 2016-tól a Hidegkuti Stadion:


A jövő Lantos Mihály Sportközpontja:

MTK Indulók:
MTK Indulók
Olimpiai Almanach

Asztalitenisz világbajnokok

MTK 120 ÉV

MTK Női Labdarúgó Csapat

KVÍZ

Minek a rövidítése az MTK?

 Magyar Testépítők Köre
 Magyar Testgyakorlók Köre
 Magyar Torna Klub
 Magyar Testedzők Klubja

ALAPSZABALY

Fegyelmi
2015.február 27. péntek
HKSzCsPSzV
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28

Ön mióta szimpatizál az MTK-val?
Amióta az eszemet tudom
Tinédzser korom óta
Felnőtt koromban lettem MTK drukker
A közelmúltban kedveltem meg a kék-fehér színeketSzavazat: 45157
A szavazás állása >>
Oldalunk együttműködő partnerei:

Krstály Cukrászda

Online Díszállat Kereskedés

Az oldalt a Panzi-Pet Kft.  üzemelteti.
Bármely híranyag, illetve archív fotó felhasználása csak a forrás feltüntetésével, saját képek felhasználása pedig, csak az mtkinfo.hu írásos beleegyezésével engedélyezett.