1%

1%
Idén is mód van arra, hogy a magánszemélyek éves személyi jövedelemadójuk 1 % - át az MTK utánpótlás korú sportolóikra fordíthassák.
A támogatásból sportfelszerelést és a sportolók képzését biztosítjuk. Ezért arra kérjük Önt, hogy adójuk 1%-val támogassa ilyen módon az MTK Sportalapítványát.
Adószám:
19010155 - 1 - 42

FRISS HÍREK

KÉPEK

további képek >>

Villámmérkőzésen szenvedett vereséget teniszezőnk a Roland Garroson

2012. május 28. 22:18:17  nyomtatási kép  cikk küldése
Sajnos pocsékul zárult a világranglista 65. helyén álló Babos Tímea egyesbeli bemutatkozása a Roland Garroson, az első fordulóban mindössze egy gémet nyert a szerencsés vesztesként főtáblára kerülő Szeszil Karatancseva ellen.
Így a 19 éves magyar játékos már csak párosban van versenyben a Roland Garroson a tajvani Hszie Su-vej oldalán.

Erdetileg Vera Zvonarjova lett volna az MTK teniszezőjének ellenfele a nyitó körben, de az egyesben korábban két Grand Slam-döntőt játszó orosz klasszis az utolsó pillanatban sérülés miatt visszalépett. Így a selejtező utolsó fordulójában veszítő 22 éves korábbi bolgár, 2009 óta kazah színekben versenyző játékos lépett a helyére.

A világranglista 125. helyén álló Karatancseva sajnos élt is a váratlan lehetőséggel. Azonnal brékelte Babos Tímeát, aki ekkor még vissza tudott kapaszkodni. Utána azonban hibát-hibára halmozott, alaposan megkönnyítette riválisa feladatát.

Karatancseva stabilan, keveset rontva növelte folyamatosan az előnyét, látszott, sokkal tapasztaltabb a felnőtt Grand Slamek tekintetében.  Már 2005-ben negyeddöntős volt a párizsi salakon, rutinja ezúttal mindenben megmutatkozott.

Babos Tímea időnként szép megoldásokkal vétette észre magát, de nem tudott huzamosabb ideig jól játszani. A második szettre sem javult fel, alig nyert labdamenetet. Így nagyon, fájdalmasan sima vereséget szenvedett.
"Ez gyalázatos teljesítmény volt! Tökéletes felkészítés és bemelegítés után játszott így…Az, hogy el vagyok keseredve, az nem is kifejezés. Ezt el sem tudtam volna képzelni. Olcsó kifogás lenne azzal a hülyeséggel találkozni, hogy Timit megzavarta volna az ellenfélcsere. Halál ideges volt, fogalma sem volt, miként tudná megnyerni ezt a mérkőzést. A világranglista 250. helyezettjéhez is méltatlan lett volna ez a teljesítmény, nem hogy a 67.-hez. Jó, hogy vége a salakos szezonnak…De, ha füvön is ilyen lesz a hozzáállása és a teljesítménye, akkor komoly bajok lesznek" - nyilatkozta Babos Tímea edző-édesapja, Babos Csaba.

Roland Garros (Párizs, Salak), Egyes, 1. Forduló:
Szeszil Karatancseva (kazah)-Babos Tímea 6:1, 6:0

(babostimea.hu)


A hozzászóláshoz regisztráció szükséges !

REGISZTRÁCIÓ

név:
jelszó:
Ilyen lesz 2016-tól a Hidegkuti Stadion:


A jövő Lantos Mihály Sportközpontja:

MTK Indulók:
MTK Indulók
Olimpiai Almanach

Asztalitenisz világbajnokok

MTK 120 ÉV

MTK Női Labdarúgó Csapat

KVÍZ

Minek a rövidítése az MTK?

 Magyar Testépítők Köre
 Magyar Testgyakorlók Köre
 Magyar Torna Klub
 Magyar Testedzők Klubja

ALAPSZABALY

Fegyelmi
2015.március 4. szerda
HKSzCsPSzV
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31

Ön mióta szimpatizál az MTK-val?
Amióta az eszemet tudom
Tinédzser korom óta
Felnőtt koromban lettem MTK drukker
A közelmúltban kedveltem meg a kék-fehér színeketSzavazat: 45157
A szavazás állása >>
Oldalunk együttműködő partnerei:

Krstály Cukrászda

Online Díszállat Kereskedés

Az oldalt a Panzi-Pet Kft.  üzemelteti.
Bármely híranyag, illetve archív fotó felhasználása csak a forrás feltüntetésével, saját képek felhasználása pedig, csak az mtkinfo.hu írásos beleegyezésével engedélyezett.