1%

1%
Idén is mód van arra, hogy a magánszemélyek éves személyi jövedelemadójuk 1 % - át az MTK utánpótlás korú sportolóikra fordíthassák.
A támogatásból sportfelszerelést és a sportolók képzését biztosítjuk. Ezért arra kérjük Önt, hogy adójuk 1%-val támogassa ilyen módon az MTK Sportalapítványát.
Adószám:
19010155 - 1 - 42

FRISS HÍREK

KÉPEK

további képek >>

Hatodik helyen zárták a szezont kosarasaink

2012. május 28. 22:26:13  nyomtatási kép  cikk küldése
Fennállása legjobb bajnoki eredményét érte el az idei évtől MTK Törökbálinttá átalakult Elite Basket kosárlabda csapata.
Akár még bajnoki címhez is elég erős kerettel indult, majd megfeleződött, ám veszíteni sokáig így is képtelen volt az MTK Törökbálint, a végére viszont beigazolódott, hogy az NB I/B élcsapatainak kerete erősebb. A 2011-12-es szezonban azonban az alapszakasz harmadik, a rájátszást követően a teljes bajnokság hatodik helyén sikerült végezni, ami - önmagában a felsőházi rájátszásba jutás is - klubrekord. A történteket érdemes lesz hosszabban is elemezni, sorba szedni, hogy a múlt pénteken véget ért évad mi mindenben hozott áttörést, mindez szép emlékkel teli, hálás feladat lesz.

A SMAFC elleni hazai mérkőzés - az 5. helyért vívott, tulajdonképpen elveszített párharc ellenére - jól mutatta, hogy sokat változott a bálinti kosárlabda-légkör. A 9 pontos idegenbeli vereség és a harmadik negyed elejére összeszedett 15 egységnyi hátrány után a csapat ugyanis nemhogy feladta volna a meccset, de egészen parádés hajrát produkált, végül összesítésben mindössze két ponttal maradt el az egyenlítéstől (vagyis nem egészen egy félidő alatt huszonkettőt vert rá az ilyesmit ritkán átélő SMAFC-ra). Közben persze a - péntek délután lévén a szokottnál gyérebb számú - közönséget is mind jobban magával ragadta a megtáltosodott csapata - bizony, az idei év hozta meg az igazi, buzdító játékvezetőket ’kontroll’ alatt tartó - győzni akaró meccshangulatot is...

(mtkbasket)A hozzászóláshoz regisztráció szükséges !

REGISZTRÁCIÓ

név:
jelszó:
Ilyen lesz 2016-tól a Hidegkuti Stadion:


A jövő Lantos Mihály Sportközpontja:

MTK Indulók:
MTK Indulók
Olimpiai Almanach

Asztalitenisz világbajnokok

MTK 120 ÉV

MTK Női Labdarúgó Csapat

KVÍZ

Minek a rövidítése az MTK?

 Magyar Testépítők Köre
 Magyar Testgyakorlók Köre
 Magyar Torna Klub
 Magyar Testedzők Klubja

ALAPSZABALY

Fegyelmi
2015.március 1. vasárnap
HKSzCsPSzV
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31

Ön mióta szimpatizál az MTK-val?
Amióta az eszemet tudom
Tinédzser korom óta
Felnőtt koromban lettem MTK drukker
A közelmúltban kedveltem meg a kék-fehér színeketSzavazat: 45157
A szavazás állása >>
Oldalunk együttműködő partnerei:

Krstály Cukrászda

Online Díszállat Kereskedés

Az oldalt a Panzi-Pet Kft.  üzemelteti.
Bármely híranyag, illetve archív fotó felhasználása csak a forrás feltüntetésével, saját képek felhasználása pedig, csak az mtkinfo.hu írásos beleegyezésével engedélyezett.