1%

1%
Idén is mód van arra, hogy a magánszemélyek éves személyi jövedelemadójuk 1 % - át az MTK utánpótlás korú sportolóikra fordíthassák.
A támogatásból sportfelszerelést és a sportolók képzését biztosítjuk. Ezért arra kérjük Önt, hogy adójuk 1%-val támogassa ilyen módon az MTK Sportalapítványát.
Adószám:
19010155 - 1 - 42

FRISS HÍREK

KÉPEK

további képek >>

Zsinórban harmadszor lettek bajnokok női labdarúgóink

2012. június 10. 01:37:46  nyomtatási kép  cikk küldése
Az MTK az NBII-es elsőség mellé szombaton egy másik értékes bajnoki címet is begyűjtött, méghozzá a legmagasabb osztályban. A női NBI-es labdarúgó bajnokság rájátszásának utolsó fordulóját rendezték a Hidegkuti Stadionban, ahol egyszerű volt a képlet: amennyiben lányaink nyernek, vagy akár csak egy pontot szereznek a szombathelyi Viktória FC ellen, úgy  sorozatban harmadszor ünnepelhetnek bajnoki címet.

A találkozóra kilátogató szépszámú nézősereg a harmincnyolcadik percben örülhetett először gólnak, akkor ugyanis a hazaiak részéről Pádár Anita volt eredményes.
A vendégeknek a második félidő tizedik percében ugyan Rácz Zsófia révén sikerült egyenlítenie, ám a hazaiak innentől kezdve nem adták ki a kezükből a meccset, előbb Pádár szerzett ismét vezetést, majd az Év legjobb mezőnyjátékosának választott Vágó Fanny növelte a kékek előnyét, így a szezon gólkirályának Pádárnak 90. percben szerzett harmadik gólja már csak kegyelemdöfésnek számított a hazaiak részéről.

A győzteseknek illetve a bajnoki ezüstérmesnek járó serlegeket illetve érmeket dr.Bozóky Imre, az MLSZ Női Bizottságának elnöke adta át.

Női NBI, rájátszás utolsó forduló:
MTK Hungária FC-Viktória FC 4-1 (1-0)
Gólszerzők: Pádár (3), Vágó ill. Rácz

A bajnokságot így az MTK nyerte három ponttal megelőzve a Viktóriát, illetve tízzel a csepeli székhelyű Astrát. Negyedik lett a Femina, ötödikként pedig a Nagypáli csapata végzett.
Az alsóházban a hatodik helyen zárt a Ferencváros, amelyet az Újpest és a Szegedi AK követ, míg osztályozóra kényszerül a Nyíregyháza csapata. A korábban szebb napokat is megélt, s két éve még bajnoki bronzérmet ünneplő Győri Dózsa idén kiesett az élvonalból.


A hozzászóláshoz regisztráció szükséges !

REGISZTRÁCIÓ

név:
jelszó:
Ilyen lesz 2016-tól a Hidegkuti Stadion:


A jövő Lantos Mihály Sportközpontja:

MTK Indulók:
MTK Indulók
Olimpiai Almanach

Asztalitenisz világbajnokok

MTK 120 ÉV

MTK Női Labdarúgó Csapat

KVÍZ

Minek a rövidítése az MTK?

 Magyar Testépítők Köre
 Magyar Testgyakorlók Köre
 Magyar Torna Klub
 Magyar Testedzők Klubja

ALAPSZABALY

Fegyelmi
2015.február 28. szombat
HKSzCsPSzV
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28

Ön mióta szimpatizál az MTK-val?
Amióta az eszemet tudom
Tinédzser korom óta
Felnőtt koromban lettem MTK drukker
A közelmúltban kedveltem meg a kék-fehér színeketSzavazat: 45157
A szavazás állása >>
Oldalunk együttműködő partnerei:

Krstály Cukrászda

Online Díszállat Kereskedés

Az oldalt a Panzi-Pet Kft.  üzemelteti.
Bármely híranyag, illetve archív fotó felhasználása csak a forrás feltüntetésével, saját képek felhasználása pedig, csak az mtkinfo.hu írásos beleegyezésével engedélyezett.