1%

1%
Idén is mód van arra, hogy a magánszemélyek éves személyi jövedelemadójuk 1 % - át az MTK utánpótlás korú sportolóikra fordíthassák.
A támogatásból sportfelszerelést és a sportolók képzését biztosítjuk. Ezért arra kérjük Önt, hogy adójuk 1%-val támogassa ilyen módon az MTK Sportalapítványát.
Adószám:
19010155 - 1 - 42

FRISS HÍREK

KÉPEK

további képek >>

Edző-édeapja dícséri teniszezőnket

2012. június 27. 15:23:47  nyomtatási kép  cikk küldése
Babos Tímea kedvenc versenyén az angol nyílt teniszbajnokság első fordulójában megszerezte első győzelmét felnőtt Grand Slam-verseny főtábláján. A világranglista 69. helyén álló magyar klasszis hatalmas csatában, a döntő szettben brékhátrányból fordítva győzte le Melanie Oudint, így bejutott a legjobb 64 közé.

Oudin ugyan csak 123. a világranglistán, így egyértelműen Timi volt az esélyes, de az amerikai bő egy héttel ezelőtt a selejtezőből indulva diadalmaskodott az AEGON Classicon, amelyen párosban Timi és a tajvani Hszie Szu-vej győzött.

Timi a meccs után nem titkolta, hogy nagyon örül, úgy érzi mentális győzelmet aratott és elismerte, a játéka lehetett volna jobb is.
"Egyáltalán nem volt könnyű a mai mérkőzés, egy pillanatra sem engedhettem ki. Oudin éppen füvön a legjobb, ráadásul egy tornagyőzelem után jött Wimbledonba. Sokat jelenthet az önbizalmamnak, hogy a legjobb borításán tudtam nyerni ellene" - mondta Timi.

"Nem lehetett látni Timin a meccs előtt az izgalmat. Jó bemelegítést végzett, az pedig csak dobott a hangulatán, hogy mindezt a jelenlegi világelsővel, Sarapovával egy helyiségben végezhette" - mondta a meccs előzményeiről Timi édesapja és edzője Babos Csaba.

(Azt, hogy Babos apuka mennyire úriember, mi sem bizonyítja jobban, hogy a sokak által roppant nagyképűnek nevezett Sarapováról csak annyit mondott: nem a legközvetlenebb a játékosok között. . .)

A szakember elmondta, az alaphangulata megvolt a meccsnek, hiszen az elmúlt 15-20 napban nagyon jó edzésmunkát végeztek füvön, így Timi kellő önbizalommal várhatta az összecsapást.A hozzászóláshoz regisztráció szükséges !

REGISZTRÁCIÓ

név:
jelszó:
Ilyen lesz 2016-tól a Hidegkuti Stadion:


A jövő Lantos Mihály Sportközpontja:

MTK Indulók:
MTK Indulók
Olimpiai Almanach

Asztalitenisz világbajnokok

MTK 120 ÉV

MTK Női Labdarúgó Csapat

KVÍZ

Minek a rövidítése az MTK?

 Magyar Testépítők Köre
 Magyar Testgyakorlók Köre
 Magyar Torna Klub
 Magyar Testedzők Klubja

ALAPSZABALY

Fegyelmi
2015.március 3. kedd
HKSzCsPSzV
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31

Ön mióta szimpatizál az MTK-val?
Amióta az eszemet tudom
Tinédzser korom óta
Felnőtt koromban lettem MTK drukker
A közelmúltban kedveltem meg a kék-fehér színeketSzavazat: 45157
A szavazás állása >>
Oldalunk együttműködő partnerei:

Krstály Cukrászda

Online Díszállat Kereskedés

Az oldalt a Panzi-Pet Kft.  üzemelteti.
Bármely híranyag, illetve archív fotó felhasználása csak a forrás feltüntetésével, saját képek felhasználása pedig, csak az mtkinfo.hu írásos beleegyezésével engedélyezett.