1%

1%
Idén is mód van arra, hogy a magánszemélyek éves személyi jövedelemadójuk 1 % - át az MTK utánpótlás korú sportolóikra fordíthassák.
A támogatásból sportfelszerelést és a sportolók képzését biztosítjuk. Ezért arra kérjük Önt, hogy adójuk 1%-val támogassa ilyen módon az MTK Sportalapítványát.
Adószám:
19010155 - 1 - 42

FRISS HÍREK

KÉPEK

további képek >>

Verhető ellenfeleket kaptak női labdarúgóink a BL-ben

2012. június 30. 19:48:55  nyomtatási kép  cikk küldése
Csütörtökön Nyonban kisorsolták a női Labdarúgó Bajnokok-Ligája selejtezőinek párosítását, melynek során kiderült, hogy négyszeres magyar bajnok csapatunknak Macedóniában kell kivívnia a továbbjutást.

A mieink szerencsésnek mondhatják magukat, hiszen a legerősebb ellenfeleket elkerülték, ám még így is akad az augusztus 11. és 16. között Strumicán megrendezésre kerülő csoportkörben nehéz ellenfél.

Turtóczki Sándor lányai ugyanis összekerültek a rangsorban nálunk előkelőbb helyen álló PAOK Szalonikivel is, mely gárdával bizton nagy csatát vívunk majd a továbbjutást illetően, de ha hozzávesszük, hogy a házigazda Nase Taksi is zsinórban kétszer ünnepelhetett -az amúgy alacsonyan rangsorolt egyosztályos ligában- bajnoki címet, s ott játszik szinte a teljes macedón válogatott kijelenthetjük, hogy nem lesz gyaloggalopp az augusztusi kirándulás.

A csoportban mindössze egy gárda van, amely ellen szinte mindhárom résztvevő biztosra mehet, mégpedig a lett Skonto ellen, mely még semmilyen eredményt nem tudott felmutatni a nemzetközi porondon.A hozzászóláshoz regisztráció szükséges !

REGISZTRÁCIÓ

név:
jelszó:
Ilyen lesz 2016-tól a Hidegkuti Stadion:


A jövő Lantos Mihály Sportközpontja:

MTK Indulók:
MTK Indulók
Olimpiai Almanach

Asztalitenisz világbajnokok

MTK 120 ÉV

MTK Női Labdarúgó Csapat

KVÍZ

Minek a rövidítése az MTK?

 Magyar Testépítők Köre
 Magyar Testgyakorlók Köre
 Magyar Torna Klub
 Magyar Testedzők Klubja

ALAPSZABALY

Fegyelmi
2015.március 5. csütörtök
HKSzCsPSzV
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31

Ön mióta szimpatizál az MTK-val?
Amióta az eszemet tudom
Tinédzser korom óta
Felnőtt koromban lettem MTK drukker
A közelmúltban kedveltem meg a kék-fehér színeketSzavazat: 45157
A szavazás állása >>
Oldalunk együttműködő partnerei:

Krstály Cukrászda

Online Díszállat Kereskedés

Az oldalt a Panzi-Pet Kft.  üzemelteti.
Bármely híranyag, illetve archív fotó felhasználása csak a forrás feltüntetésével, saját képek felhasználása pedig, csak az mtkinfo.hu írásos beleegyezésével engedélyezett.