1%

1%
Idén is mód van arra, hogy a magánszemélyek éves személyi jövedelemadójuk 1 % - át az MTK utánpótlás korú sportolóikra fordíthassák.
A támogatásból sportfelszerelést és a sportolók képzését biztosítjuk. Ezért arra kérjük Önt, hogy adójuk 1%-val támogassa ilyen módon az MTK Sportalapítványát.
Adószám:
19010155 - 1 - 42

FRISS HÍREK

KÉPEK

A sakk szerelmese, az MTK drukker dr.Frenkl Róbert
további képek >>

Volt ajánlata a legfelsőbb osztályban, de marad az MTK-ban rutinos kosarasunk

2012. július 02. 22:43:34  nyomtatási kép  cikk küldése

Szarvas Gábor a játékos pályafutása mellett már egyre több időt tölt az edzősködéssel is. A csapatkapitánnyal a BB1 portál készített interjút.

A korábban több élvonalbeli csapatot is megjárt Szarvas Gábor jól érzi magát a B csoportban. Noha keresik az élvonalból is, egyre több energiáját kötik le a fiatalok, így biztosan marad jelenlegi állomáshelyén.
-Volt érdeklődés felém az élvonalból is, de Törökbálinton fogok maradni - mondta Szarvas a BB1.hu-nak. -A klub nem tett le arról, hogy jövőre kiharcoljuk a feljutást, amiben én szeretnék részese lenni. Idén sem szerepeltünk rosszul, de sajnos decemberben történtek változások a csapat szerkezetében, több meghatározó játékosunk távozott. Érdekes, hogy ez még jobban összehozta a társaságot, rendkívül jó csapatszellem alakult ki. A felsőházba nagyon simán bejutottunk, de sajnos a Bonyhád elleni párharcban rutintalanok voltunk, és elrontottuk. Jövőre ezen javíthatunk.

A játékos számára ezentúl egy másik oka is van annak, hogy szívesen marad jelenlegi állomáshelyen.
- Egyre jobban elmélyedek az utánpótlás nevelésben - folytatta az irányító.
-Van egy 18-20 fős társaság, akiknek az edzőjük vagyok. Nagyon élvezem velük a munkát. 95-98-as születésű srácokról van szó, akik nagyon profi mentalitásúak. Délelőtt és délután is edzenek, sokan pedig azokra az edzésekre is lejárnak, ami nekik már nem lenne kötelező. Egész nyáron fogunk tudni dolgozni. Nincsen teremproblémánk, ami a mai világban nagy szónak számít. Köszönettel tartozunk a Bálint Márton Iskola igazgatójának, hogy egész nyárra a rendelkezésünkre bocsátotta a tornatermet. Ami az én szakmai feladatomat illeti, igyekszem folyamatosan tovább képezni magam. Az összes MKOSZ-es edzőképzésen igyekszem ott lenni, nyáron pedig tervezem, hogy elutazok Litvániába, a FIBA által szervezett tréningre.

(mtkbasket.com)A hozzászóláshoz regisztráció szükséges !

REGISZTRÁCIÓ

név:
jelszó:
Ilyen lesz 2016-tól a Hidegkuti Stadion:


A jövő Lantos Mihály Sportközpontja:

MTK Indulók:
MTK Indulók
Olimpiai Almanach

Asztalitenisz világbajnokok

MTK 120 ÉV

MTK Női Labdarúgó Csapat

KVÍZ

Minek a rövidítése az MTK?

 Magyar Testépítők Köre
 Magyar Testgyakorlók Köre
 Magyar Torna Klub
 Magyar Testedzők Klubja

ALAPSZABALY

Fegyelmi
2015.március 5. csütörtök
HKSzCsPSzV
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31

Ön mióta szimpatizál az MTK-val?
Amióta az eszemet tudom
Tinédzser korom óta
Felnőtt koromban lettem MTK drukker
A közelmúltban kedveltem meg a kék-fehér színeketSzavazat: 45157
A szavazás állása >>
Oldalunk együttműködő partnerei:

Krstály Cukrászda

Online Díszállat Kereskedés

Az oldalt a Panzi-Pet Kft.  üzemelteti.
Bármely híranyag, illetve archív fotó felhasználása csak a forrás feltüntetésével, saját képek felhasználása pedig, csak az mtkinfo.hu írásos beleegyezésével engedélyezett.