1%

1%
Idén is mód van arra, hogy a magánszemélyek éves személyi jövedelemadójuk 1 % - át az MTK utánpótlás korú sportolóikra fordíthassák.
A támogatásból sportfelszerelést és a sportolók képzését biztosítjuk. Ezért arra kérjük Önt, hogy adójuk 1%-val támogassa ilyen módon az MTK Sportalapítványát.
Adószám:
19010155 - 1 - 42

FRISS HÍREK

KÉPEK

további képek >>

Esélyesként ragadhatnak ütőt teniszezőnk a Szuperligában

2012. július 22. 21:31:28  nyomtatási kép  cikk küldése

Nagyszerű hangulat és izgalmas meccsek várják az idei Szuperliga rájátszásra kilátogatókat. Az idei csapatbajnokság legfelsőbb osztályában, a Szuperligában, egyesületünk kerete tűnik a legerősebbnek női és férfi fronton is.

A nőknél tavaly is az MTK csapata szerezte meg az elsőséget Babos Timi és Jani Réka vezérletével, idén pedig szintén ez a két húzónév szerepel a nevezési listán, kiegészítve egy külföldi játékossal, valamint Bulgakova Vasziliszával, Lukács Vandával, Borsányi Csillával, Müller Rékával és Szerencsés Eszterrel.

A csoport: MTK, Pécs 2000 Tc, Budaörsi SC, FTC-Diego
B csoport: Ábris 2010 TSE, Tabáni Spartacus SE, Metro RSC, Fortuna SE-Tálentum TC

A többi csapatnak jóval gyengébb a kerete, a tavalyi második Ábris TC a Kovalets- Mikó- Jónás- Pirók- Németh felállással azonban most is odaérhet az ezüstérmes pozícióba, de a Bukta-Székely-Kapros trióval felálló Tabáni Szpari és a Bondár-lányokat is foglalkoztató Pécs2000 is bejuthat a rájátszásba a csoportmérkőzések után.

A férfiaknál hasonló a helyzet, bár itt szorosabb csatára lehet majd számítani, ahogy tavaly is. A tavalyi döntőt az MTK az utolsó páros meccsen nyerte meg nem akármilyen körülmények között és most sem biztos a budai klub győzelme, pesti riválisa ugyanis szintén erős csapattal állhát föl.

A csoport: MTK, Kőszegi SE, FTC-Diego, Gyöngy TSI
B csoport: Ábris 2010 TSE, Budaörsi SC-Szeged VTK, Metro RSC, Siófoki Spartacus SE

Az MTK Balázs Attilán, Balázs Gyurin, Bardóczky Kornélon és Tóth Csongoron kívül az amerikai kontingenst, a Kovács Márk- Krocskó Krisztián- Tóth Bence triót is nevezte, de a horvát Veic (119.), a szlovén Zemlja (129.), a német Sieber (415.) és a román Mlendea (718.) is hadra fogható lehet, igaz egy meccsen maximum két külföldi játékos alkalmazható.

Az Ábris 2010 SE kizárólag magyar játékosokra támaszkodik, köztük Kellner Ádámra és Lukács Dénesre, de Filipenko Viktor, Gödry Levente, Gödry Botond és Kiss Sebő, valamint a három játékosedző, Jancsó Miklós, Jaross Gábor és Nagy Zoltán is a keretben van.

Nehéz lenne elképzelni, hogy a tavalyi 3. és 4. helyezett, a Budaörsi SC és a Kőszegi SE feljebb tudna lépni, a rájátszást azonban idén is elérhetik, bár ebben az FTC Diego és talán a Metro RSC is képes lehet megakadályozni.

A Szuperliga elődöntőjére és döntőjére augusztus 11-12-én kerül sor a Vasas Pasaréti úti pályáin, ahol az MTSZ és a Play Max együttműködésében hatalmas teniszrendezvény kerül megrendezésre amatőr bajnoksággal, X-Boksz bajnoksággal, gyerekprogramokkal és egyéb rendezvényekkel, melyre az egész családot szeretettel várjuk.

(mtsztenisz.hu)A hozzászóláshoz regisztráció szükséges !

REGISZTRÁCIÓ

név:
jelszó:
Ilyen lesz 2016-tól a Hidegkuti Stadion:


A jövő Lantos Mihály Sportközpontja:

MTK Indulók:
MTK Indulók
Olimpiai Almanach

Asztalitenisz világbajnokok

MTK 120 ÉV

MTK Női Labdarúgó Csapat

KVÍZ

Minek a rövidítése az MTK?

 Magyar Testépítők Köre
 Magyar Testgyakorlók Köre
 Magyar Torna Klub
 Magyar Testedzők Klubja

ALAPSZABALY

Fegyelmi
2015.március 1. vasárnap
HKSzCsPSzV
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31

Ön mióta szimpatizál az MTK-val?
Amióta az eszemet tudom
Tinédzser korom óta
Felnőtt koromban lettem MTK drukker
A közelmúltban kedveltem meg a kék-fehér színeketSzavazat: 45157
A szavazás állása >>
Oldalunk együttműködő partnerei:

Krstály Cukrászda

Online Díszállat Kereskedés

Az oldalt a Panzi-Pet Kft.  üzemelteti.
Bármely híranyag, illetve archív fotó felhasználása csak a forrás feltüntetésével, saját képek felhasználása pedig, csak az mtkinfo.hu írásos beleegyezésével engedélyezett.